El lloc perfecte per celebrar el teu esdeveniment

Esdeveniments per a empreses

La Masia Can Borrell, situada a la banda de el parc natural de Sant Llorenç de l'Munt il 'Oblac és un lloc perfecte per organitzar esdeveniments per a empreses prop de Barcelona.

Ens encarreguem de l'organització del seu esdeveniment per empresa, des del disseny de la idea inicial, passant per la producció (preparació dels recursos i equips que componen l'esdeveniment), el muntatge, l'execució, el desmuntatge, etc ...).

Team Building

Organitzem esdeveniments Team Building a mida dels objectius del client per poder complir amb qualsevol objectiu.

 

Sol·licita més informació

Coaching

Organitzem esdeveniments de coaching per optimitzar els teus equips de treball. Desenvolupa habilitats empresarials, augmenta la satisfacció i millora la productivitat.

 

Sol·licita més informació

Coaching amb cavalls

El cavall ens ensenya a desenvolupar diferents habilitats personals i professionals, com ara entendre el valor de l'individu dins de el grup, frenar el ritme i controlar l'estrès, prestar atenció a les nostres emocions i aprendre a gestionar-les, comunicar més eficaçment, ser coherents, afrontar les nostres pors i trobar el nostre propòsit.

 

Sol·licita més informació

Mindfulness

Ens encarreguem d'organitzar esdeveniments Mindfulness per a la teva empresa. Viu un coaching diferent, innovador i suggerent per a tot tipus de grups de treball

 

Sol·licita més informació

Mindfulness amb cavalls

Aquesta profunda experiència fomenta la capacitat de prestar atenció i generar connexió amb el que succeeix moment a moment en l'entorn, en el cos, les emocions i el pensament, millorant la gestió de l'estrès, la regulació emocional i el maneig de el dolor.

 

Sol·licita més informació

Tasts (vins, caves, gins)

Els tasts de vins, caves i gins organitzades per a esdeveniments d'empresa són molt variades. Oferim una àmplia varietat de tasts de vins per a empreses.

 

Sol·licita més informació

Gimcanes

Estàs pensant en organitzar una activitat que fomenti el treball en equip i la cohesió grupal en la teva empresa? Llavors una gimcana pot ser una idea fenomenal perquè està pensada per aconseguir resoldre una sèrie de pistes i proves on l'important és el treball en equip.

 

Sol·licita més informació

Música i espectacles

La possibilitat d'incorporar un espectacle al teu esdeveniment és una de les opcions més sol·licitades a l'hora d'organitzar una reunió empresarial o qualsevol tipus de festa d'empresa.

 

Sol·licita més informació

Geocaching

Organitzem esdeveniments de geocaching que consisteix en amagar i trobar "tresors" en qualsevol luar, amb l'ajuda d'un GPS.

 

Sol·licita més informació

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos