El lloc perfecte per celebrar el teu esdeveniment

Esdeveniments

La Masia Can Borrell, situada al costat del parc natural de Sant Llorenç del Munt il 'Oblac és un lloc perfecte per organitzar esdeveniments a prop de Barcelona.

Si teniu pensat celebrar el vostre sopar d'empresa, bateig, celebració familiar, etc. Aquest és el vostre lloc, una finca modernista amb moltes hectàrees plenes de natura, amb piscina i amb diferents espais interiors i exteriors que us deixaran meravellats.

La Era

L'Era de Can Borrell és la zona de trobada d'uns 360 m2 situada davant mateix de l'entrada principal de la casa i que compta amb una terrassa amb pèrgola la qual permet gaudir de les espectaculars vistes. Aquest espai exterior diàfan i verd és el lloc ideal per ubicar la zona d'aperitius, preparar presentacions, muntar reunions d'empresa, etc.

 

Veure La Era Sol·licita més informació

El Jardí de la Piscina

Disposem d'una zona enjardinada coberta de gespa en què a més de la piscina també podem gaudir d'un espai chill out completament cobert que la converteixen en una part especial de la casa ja que permet tant activitats diürnes com nocturnes. Tant és així que és el lloc perfecte per a la realització de noces de fins a 60 comensals.

 

Veure El Jardí de la Piscina Sol·licita més informació

Les Carpes

La zona de carpes es compon de 3 carpes de diferents mides per a tres usos diferents. Aquestes, són perfectes per a realitzar qualsevol tipus d'esdeveniment amb capacitat de fins a 300 persones. Batejos, aniversaris, esdeveniments i reunions d'empresa, presentacions, comunions... tot tipus de celebracions que requereixin una gran superfície per a ser celebrades.

 

Veure Les Carpes Sol·licita més informació

Els Salons

Si el clima no acompanya, tant a l'hivern com a l'estiu, prop de l'hall de la masia tenim l'accés a un saló menjador modernista ple de detalls que segur que deixen sense alè a més d'un. Aquest saló té capacitat per a 60 comensals el que és ideal per a esdeveniments.

A més, els espais comuns com el menjador i les sales d'estar són perfectes per a moments de reunions prèvies i posteriors a l'esdeveniment.

 

Veure Els Salons Sol·licita més informació

Les Habitacions

La masia disposa de suites (fins a 15 persones) recientement reformades, amb bany propi perquè la gent que vingui de llocs distants, tingui la possibilitat de tenir un lloc on descansar un cop acabat l'esdeveniment.

 

Veure Les Habitacions Sol·licita més informació

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos