El lugar perfecto para celebrar tu evento

Esdeveniments per retirs/sessions

La Masia Can Borrell, situada a la banda de el parc natural de Sant Llorenç de l'Munt il 'Oblac és un lloc perfecte per organitzar esdeveniments per retirs/sessions prop de Barcelona.

Ens encarreguem de l'organització del seu esdeveniment per retirs/sessions, des del disseny de la idea inicial, passant per la producció (preparació dels recursos i equips que componen l'esdeveniment), el muntatge, l'execució, el desmuntatge, etc ...).

Ioga

Organitzem esdeveniments de ioga per tenir efectes positius sobre el teu nivell d'energia, capacitat de concentració i estat d'ànim.

 

Sol·licita més informació

Mindfulness

Ens encarreguem d'organitzar esdeveniments Mindfulness. Viu un coaching diferent, innovador i suggerent per a tot tipus de grups de treball.

 

Sol·licita més informació

Mindfulness amb cavalls

Aquesta profunda experiència fomenta la capacitat de prestar atenció i generar connexió amb el que succeeix moment a moment en l'entorn, en el cos, les emocions i el pensament, millorant la gestió de l'estrès, la regulació emocional i el maneig de el dolor.

 

Sol·licita més informació

Constel·lacions amb cavalls

Es tracta d'una metodologia que ens ajuda a posar consciència sobre dinàmiques que es donen en el nostre sistema de manera inconscient, i que ens afecten i limiten per avançar i dirigir la nostra vida cap a on volem.

 

Sol·licita més informació

Retirs detox

Regala't l'oportunitat de conèixer-te i cuidar-te més a través d'aquest retir on aprendràs les necessitats reals del teu cos i nodrir adequadament.

 

Sol·licita més informació

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos