Entorn

Entorno

La Masia Can Borrell i els seus espectaculars jardins són ideals per a la celebració de qualsevol esdeveniment a l'aire lliure ja que es caracteritza per ser un entorn ple de romanticisme i encant.
Aquesta finca situada està a Castellar del Vallès, a només 40 minuts de Barcelona. Es troba en un lloc envoltat de natura, amb unes vistes espectaculars, on podreu gaudir de totes les comoditats en un lloc exclusiu. La zona és molt tranquil·la, assossegada i d'alt standing. L'entorn exterior ofereix preciosos racons, per delectar la vista i perfectes per realitzar reportatges fotogràfics. Dins i fora de la finca hi ha meravelloses rutes per fer en bicicleta de muntanya, trekking o jogging.
Disposem d'una zona de recepció i benvinguda, diferents salons, carpes, zones enjardinades, paddocks, estables, piscina amb hamaques, zona de parc infantil, una terrassa amb increïbles vistes i espais 'chill out'. La Masia Can Borrell representa el millor escenari possible per a la realització del vostre casament o esdeveniment. A més, disposa d'una capella interior que ofereix la possibilitat de oficiar cerimònies religioses.
Descobreix tots els nostres espais i enamora't de la Masia Can Borrell. Contacta'ns i prepararem un esdeveniment inoblidable.

PUIG DE LA CREU

El Puig de la Creu és una muntanya entre els municipis de Castellar del Vallès i de Sentmenat. Al cim hi ha un vèrtex geodèsic i un castell edificat entre els segles XVI i XVII, protegit com a Bé Cultural d'Interès Nacional. A la part més alta de la muntanya hi ha l'església romànica de Santa Maria del Puig de la Creu.

LES ARENES

Encara que no se sap amb certesa, se suposa que l'ordre benedictina que regia el monestir i Sant Llorenç del Munt i que controlava la parròquia de Sant Feliu del Racó, va fer construir l'ermita entre els segles XI i XII. Se sap que al 1121 ja estava en peu. Es tracta d'una capella d'estructura senzilla, amb una única nau rectangular, amb volta de canó, i un absis semicircular amb volta de quart d'esfera. La capella té una casa adossada a la seva esquerra.

PARC NATURAL DE SANT LLORENS DEL MUNT I DE L'OBAC (a 3 km)

El conjunt de Sant Llorenç del Munt i l'Obac constitueix una formació muntanyosa que apareix solitària des de la plana del Vallès Occidental i del Bages, les dues comarques que trepitgen els seus vessants. Forma part del sistema de la serralada Prelitoral catalana.

EL MONTCAU I LA MOLA (a 6 km)

La Mola està situada entre les Comarques Barcelonines del Vallès Occidental i del Bàges. Forma part de la Serralada Prelitoral Catalana, entre la riera de les Arenes i el riu Ripoll, a l'interior del terme municipal de Matadepera.

LES TERMES DE CALDES DE MONTBUI (a 15 km)

Les termes romanes de Caldes de Montbui poden ser de les termes romanes més importants i més ben conservades de la Península. El conjunt està compost d'una piscina envoltada de galeries cobertes per voltes de mig punt. Segurament van ser usades amb anterioritat pels ibers com a aigües termals, però van ser els romans els que van construir les primeres termes.

SANT SEBASTIÀ DE MONTMAJOR (a 15 km)

Sant Sebastià de Montmajor, situat entre les muntanyes de Gallifa i el Farell, és un petit poble de pocs habitants que pertany al municipi de Caldes de Montbui, els nuclis de cases es troben distribuïts en tres turons, els tres serrats.

¿Pensant en celebrar un esdeveniment?

Can Borrell es la teva opció. Contacta amb nosaltres

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos