Celebra el teu casament ideal en un lloc de somni

Casaments

La Masia Can Borrell, situada a Castellar del Vallès, és un espai idíl·lic per a casaments a Barcelona.

Haureu tot el necessari per a un casament feta a mida, així que, si sempre havíeu somiat casar-vos a l'aire lliure, envoltats d'unes vistes espectaculars i un jardí de somni, la Masia Can Borrell és el vostre lloc.

Perquè el vostre casament sigui perfecte, tractem de conèixer els vostres gustos, il·lusions i peticions a través de diverses entrevistes. Tot el que desitgeu ho farem possible. El nostre objectiu és fer-vos gaudir del vostre gran dia i que aquest sigui especial i inoblidable.

La Era

L'Era de Can Borrell és la zona de trobada d'uns 360 m2 situada davant mateix de l'entrada principal de la casa i que compta amb una terrassa amb pèrgola la qual permet gaudir de les espectaculars vistes. Aquest espai exterior diàfan i verd és el lloc ideal per ubicar la zona d'aperitius, banquets o cerimònia civil.

 

Veure La Era Sol·licita més informació

El Jardí de la Piscina

Disposem d'una zona enjardinada coberta de gespa en què a més de la piscina també podem gaudir d'un espai chill out completament cobert que la converteixen en una part especial de la casa ja que permet tant activitats diürnes com nocturnes. Durant la celebració també es converteix en l'espai de ball.

 

Veure El Jardí de la Piscina Sol·licita més informació

Les Carpes

La zona de carpes es compon de 3 carpes, aquestes, són perfectes per realitzar la vostra cerimònia de noces amb capacitat de fins a 300 persones. La carpa principal i més gran permet allotjar 250 comensals. Al costat d'ella ens trobem la segona carpa on se situa la zona disc. La tercera carpa és d'ús exclusiu pel personal del càtering.

 

Veure Les Carpes Sol·licita més informació

Els Salons

Si el clima no acompanya, tant a l'hivern com a l'estiu, prop de l'hall de la masia tenim l'accés a un saló menjador modernista ple de detalls que segur que deixen sense alè a més d'un. Aquest saló té capacitat per a 60 comensals el que és ideal per a casaments.

Els espais comuns com el menjador i les sales d'estar són perfectes per a moments de reunions prèvies i posteriors al casament.

 

Veure Els Salons Sol·licita més informació

La Capella

La Masia Can Borrell també disposa d'una capella interior única i ideal en la qual es pot oficiar, si es vol, una cermonia religiosa.

La capella, a més de ser un espai acuradament preparat per a aquest tipus de celebracions, ofereix l'avantatge de trobar-se en les mateixes instal·lacions que la masia.

 

Veure La Capilla Sol·licita més informació

Les Habitacions

La masia disposa de 6 habitacions i suites renovades recentment, amb bany propi perquè, en cas de necessitat, alguns dels convidats tinguin un lloc en el qual descansar un cop acabada la cerimònia. Capacitat de 20 a 22 persones.

 

Veure Les Habitacions Sol·licita més informació

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos