Casaments i esdeveniments


En aquesta finca de Castellar del Vallès podreu celebrar un casament o qualsevol tipus d'esdeveniment en un entorn fantàstic. Envoltats d'unes vistes espectaculars, gaudireu de tot tipus de comoditats. Aposteu per aquest enclavament, les seves instal·lacions són modernes i acollidores i el personal que us rebrà superarà les vostres expectatives.

Can Borrell

Can Borrell Weddings & Events és una meravellosa finca modernista envoltada de 180 hectàrees de terreny que va ser restaurada el 1912 per Batllevell, deixeble de Gaudí. La seva posició és ideal, ja que és una finca assolellada i vistes increïbles, a més, compta amb unes estades perfectes per donar cabuda a celebracions com la vostra. També podreu utilitzar la piscina exterior amb zona chill out i la capella interior per a la cerimònia.

A la primavera de 2017 s'inauguraran les carpes que donaran cabuda fins a 300 comensals. Aquestes i els jardins són l'enclavament ideal per celebrar el vostre casament i que tot sigui de somni en aquest dia tan especial.

Habitaciones

Espais Can Borrell

Completament equipat per al teu casament o esdeveniment


VEURE

¿Pensant en celebrar un esdeveniment?

Can Borrell es la teva opció. Contacta amb nosaltres

Contacte

Ctra. Sant Llorenç, km 9.2 - 08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
Telèfon de casaments:
93 532 30 13
Telèfon reserves hotel:
663 22 36 26
E-mail: eventos@masiacanborrell.es

Segueix-nos